Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başaran´dan Sarıköy´e doğalgaz müjdesi

Başaran´dan Sarıköy´e doğalgaz müjdesi

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, İlçe Başkanı Merve Öncük İşgüden ve İlçe Koordinatörü Mustafa Altıntaş ile birlikte Gönen İlçesi kırsal Sarıköy Mahallesi´nin doğalgaza kavuşturulması için düzenlediği bilgilendirme toplantısında Sarıköy´lü san

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, İlçe Başkanı Merve Öncük İşgüden ve İlçe Koordinatörü Mustafa Altıntaş ile birlikte Gönen İlçesi kırsal Sarıköy Mahallesi´nin doğalgaza kavuşturulması için düzenlediği bilgilendirme toplantısında Sarıköy´lü sanayicilerle bir araya geldi.
Başaran, Gönen İlçe Müdürlüğü´nde düzenlenen toplantıda katılımcılara Ankara´da Gönen Sarıköy ve Bandırma Aksakal´ın doğalgaz talepleri ile ilgili, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ve BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan´ı ziyaretinde yapılan görüşmeler hakkında bilgiler aktardı.
Öznesi Balıkesir olan her konuda hızlı ve çözüm odaklı hareket ettiklerini ifade eden Başaran, Sarıköy´ün de bir an önce doğalgaza kavuşması için vakit kaybetmeden böyle bir toplantı düzenleme gereği hissettiklerini söyledi.
Sarıköy´ün doğalgaza kavuşması için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Başaran, ?Sarıköy´ün doğalgaz işi de açıkçası uzun zamandır önümüzde. Fakat bazı bürokratik engeller var. Büyükşehir olmadan önce ve büyükşehir olduktan sonra yapılan işler, mevzuattaki değişikliklerden sebep önümüze birçok engel çıkmış. Amacımız bu engelleri birlikte aşmak ve Sarıköy´ü doğalgaza kavuşturmaktır.? dedi.
Sarıköy Mahalle Muhtarı Mustafa Baltacıoğlu yaptığı konuşmada, Sarıköy´ün Gönen bağlantı yolu ile doğalgaz sorunu olduğunu söyleyip, yardımcı olunmasını istedi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Sarıköy´de halk ve sanayicilerin üzerine düşeni yaptıklarında 2023 yılında bu işin bitmiş olabileceğini kaydetti.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı