Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başarılı BTT personeli ödüllendirildi

Başarılı BTT personeli ödüllendirildi

Güney Marmara Bölgesi Erdek şehir içi otobüs sürücüsü Mücahit Saçıl, başarılı ve örnek çalışmasıyla ödüllendirildi.

Güney Marmara Bölgesi Erdek şehir içi otobüs sürücüsü Mücahit Saçıl, başarılı ve örnek çalışmasıyla ödüllendirildi.              

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. (BTT), Güney Marmara Bölgesi Erdek şehir içi otobüs sürücüsü Mücahit Saçıl, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından ödüllendirildi.
Başkan Yılmaz, kent içi toplu ulaşımda daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla örnek davranışta bulunan, aralarında Erdek´ten bir sürücünün de yer aldığı verimli ve özverili çalışan dört BTT personelini ödüllendirdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. (BTT), kent içi ulaşımda daha kaliteli hizmet verebilmek adına personeline belirli periyodlarda eğitimler aldırarak yolculara davranışları ve trafikte seyir halindeyken nasıl hareket ettiği konularında denetim uyguluyor.
Bu denetimler doğrultusunda teşvik edici olması dolayısıyla örnek hareketler sergileyen ve özveriyle çalışan 4 BTT personeli, Başkan Yücel Yılmaz tarafından kutlandı.
Yapılan denetimler sonucunda; Güney Marmara Bölgesi Erdek şehir içi otobüs sürücüsü Mücahit Saçıl, Balıkesir Merkez 50 H hat şoförü Cem Erdem, BTT Halkla İlişkiler Personeli Ramazan Orhan ve İstiklal Marşı okunurken trafiğin durduğu sırada saygı duruşunda bulunarak yolcuların takdirini kazanan Edremit Bölgesi şehir içi otobüs sürücüsü Mehmet Çakır ödüle layık görüldü.
BTT personelini makamında kabul ederek örnek davranışlarından dolayı kutlayan Başkan Yılmaz, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde vatandaşlarla temas halinde olmalarına karşın maske, mesafe, tedbir kurallarına riayet ettikleri, ulaşımda yolcu memnuniyetini ön planda tuttukları için otobüs sürücülerini ve özverili çalışmalarından dolayı BTT Halkla İlişkiler Personeli Ramazan Orhan´ı tebrik etti.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli