Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başarılı öğrencilere ödülleri dağıtıldı

Başarılı öğrencilere ödülleri dağıtıldı

?Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması´nda ilimizde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

?Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması´nda ilimizde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
?Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğinde bu yıl 10´uncusu düzenlenen ?Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması´nda ilimizde dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şube Başkanı Dr. Ömür Akyıldız Eroğlu tarafından takdim edildi.
Çocuklarda ve gençlerde sanat aracılığıyla bağımlılığa karşı farkındalık oluşturmayı ve bağımlılıkla ilgili eserlerle yetişkinlere de mesaj vermeyi hedefleyen yarışmanın Bağımlılık konulu eserlerin yarıştığı ilk turunda birinci olan öğrenciler 500 TL para ödülü ve plaket ile ödüllendirilirken birinciliği elde eden eserler ülke genelinde gerçekleştirilecek olan yarışmanın ikinci turunda Balıkesir´i temsil etmeye hak kazandı.
Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, ödül töreninde yaptığı konuşmada, ?Bizim, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi yetiştirmekten daha önemli bir konumuz, gündemimiz yok. Her nefes alışverişimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle okul öncesinden başlayarak üniversiteye kadar gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumanın gayreti içerisindeyiz.
Sizlerin de bu şuurla yetişmiş olması bizler için çok büyük bir mutluluk. Katılımlarınız için tekrar tebrik ediyor, başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum.? dedi.
Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şube Başkanı Dr. Ömür Akyıldız Eroğlu´da yaptığı konuşmada, törende gerçekleştirdiği konuşmasında, öğrencilerin güzel eserler, güzel resimlerle ufkumuzu farklı bir şekilde genişlettiklerini açıkladı.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu´nda 21 Ekim Çarşamba günü saat 14.00´te düzenlenen ödül töreninde ?Görsel Eserler? kategorisinde birinci olan; Zeynep Duru Akarsu, Dilan, Çetinalp Çekiç ile ?Edebi Eserler? kategorisinde birinci olan İnci Şen Yağmur ve Gamze Aktaş´a ödüllerini İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şube Başkanı Dr. Ömür Akyıldız Eroğlu takdim etti.
Ödül töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli