Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Başarılı Solbek Hamdi Sever Ayvalıkgücü´ne transfer oldu

Başarılı Solbek Hamdi Sever Ayvalıkgücü´ne transfer oldu

Erdek Belediyespor alt yapı-sından yetişen daha sonra Erdek Belediyespor´un kapanması ile Ban-dırmaspor´a transfer olan Hamdi Sever BAL Ligi ekiplerinden Ayva-lıkgücü´ne transfer oldu.

1994 doğumlu olan Hamdi, sol bekte göstermiş olduğu performansla dikkatleri çekmeye devam ediyor.
Erdek Belediyespor´un alt yapısından yetiştikten sonra Bandırmaspor´a transfer olan Hamdi Sever burada başarı dolu 5 yıl geçirdikten sonra Tavşanlı Linyitspor´a transfer olmuştu.
Tavşanlı Linyitspor´da 1 sezon oynadıktan sonra iki sezon önce Erdekspor´a transfer edilen başarılı sol bek, Erdekspor´un formasını terlettiği iki senenin ardından geçtiğimiz günlerde Ayvalıkgücü Belediyespor´la anlaşmaya vardı. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor şampiyonluk mücadelesi veriyor.
Ligin zirvesinde yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor´a transferiyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Sever, "Geçtiğimiz iki sezon boyunca beni yetiştiren ve yaşadığım yer olan Erdekspor´a hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadım. Transferim konusunda bana yardımcı olan Erdekspor Başkanı Hüseyin Sarı´ya, yöneticilerimize, teknik heyetimize ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederken Erdekspor´a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Artık şampiyonluğu hedefleyen Ayvalıkgücü Belediyespor´un başarısı için mücadele edeceğim. Aldığım bu kararın hakkımda hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.
Bizde Yeni Erdek Gazetesi ailesi olarak ilçemizi başarıyla temsil eden genç kardeşimizi kutluyor bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.
Haber : Taygun Ertan



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı