Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başarıya doymuyorlar

Başarıya doymuyorlar

Erdekli atletlerden iki Türkiye birinciliği daha geldi

Erdek Altetik Gençlik ve Spor Kulübü çok iyi başladığı sezona Türkiye birinciliklerini de ekledi. Daha önceki yıllarda da Türkiye birinciliği derecesi yakalayan Erdekli genç atletler Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan yönetiminde katıldığı son şampiyonadan da büyük başarılar elde ederek ilçeye döndü.

1-2 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul´da yapılan Türkiye Şampiyonası´na Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan eşliğinde katılan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü atletleri yarışmayı,  2´si Türkiye Birinciliği olmak üzere toplamda 4 altın madalyayla tamamladı.

U-14 Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonası yarışmalarında kulüp sporcularından;

Aleyna Karaca Yüksek Atlama dalında Türkiye 1.´si, Uzun Atlama dalında ise Türkiye 4.´sü oldu. Yine 4x100 metre yarışmasında Türkiye 1.´si olan Cenker Savaş´da 1000 metre dalında Türkiye 5.´si oldu.

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte, sporcularından Doğa Öztürk ve Nil Uzer ile İstanbul´da yapılan 2020-2024 Olimpiyat Hazırlık Kampında olan Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan sömestr tatilinin çok verimli geçtiğini bildirdi.

Gülhan Hoca; başarılarının tesadüf olmadığını, her yıl Türkiye Şampiyonu sporcularının olduğunu ifade ederken şu değerlendirmede bulundu. Zor şartlar altında ?Sabahın 06.00´sında kar yağarken malzemesiz yaptığımız, çalışmaların karşılığını çok şükür Allah bize verdi. Bugüne kadar Erdek´i Türkiye´de en iyi şekilde temsil ettik, bundan sonra da temsil etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sömestr tatilinde U-14, U-16 ve U-18 kategorileri olmak üzere 3 tane önemli Türkiye Şampiyonası´na katıldık ve baktığımız zaman yine imkansız gibi görünen başarıları kazandık. Önemli dereceler elde eden sporcularım toplamda 4 tane Türkiye birinciliği, 1 tane Türkiye ikinciliği, 4 tane Türkiye üçüncülüğü, 1 tane Türkiye dördüncülüğü ve 1 tane de Türkiye beşinciliği kazanarak; toplamda 11 tane madalya topladılar. İki sporcum da 2020-2024 Olimpik Hazırlık Kampına dahil oldu. Bunlar parayla satın alınabilecek şeyler değil. Emeğin karşılığı en güzel böyle oluyor. Umarım bundan sonra her şey daha güzel olur. Erdek´in çocukları daha çok başarıya imzasını atar. Daha önce de söylediğim gibi, bir evladımızı bile kurtarsak, hayatına yön verebilsek, ne mutlu bize. Bütün bunlar için, çocuklarımız için, durmadan çalışmaya, özveride bulunmaya devam edeceğim.?

Bugüne kadar kendilerine destek olanları da unutmayan Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, ?Erdek´in çocukları için yaptığımız çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen başta Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur olmak üzere Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan´a, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi hayırsever iş adamı Yaşar Ceyhun Mırız´a, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sayın Erbil Camgöz´e, İlçe Spor Müdürü Adem Erdem Eren´e, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Bekir Alkan´a, Doğa Süt Ürünleri işletmecisi Sinan Dağlı´ya, kulüp üyelerine, velilerimize ve sporcularıma teşekkür ederim.? Dedi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başarıya doymuyorlar
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli