Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başbakan Erdoğana afişle teşekkür

Başbakan Erdoğana afişle teşekkür

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, belediye ye hibe edilen temizlik aracının kurban kesim töreninde yaptığı konuşmada, Erdek Çiftçınarlar Mevkiine yapılması planlanan sulama bendi sayesinde bölgede 120 bin zeytin ağacının sulanma...

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, belediye ye hibe edilen temizlik aracının kurban kesim töreninde yaptığı konuşmada, Erdek Çiftçınarlar Mevkiine yapılması planlanan sulama bendi sayesinde bölgede 120 bin zeytin ağacının sulanma sorunun ortadan kalkacağı müjdesini verdi.
Erdek Belediyesine temizlik aracı hibe edilmesini sağlayan başbakan Erdoğan`a  Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçemizin cumhuriyet meydanına astığı afişle teşekkür etti. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından belediyelere dağıtılan 96 çöp toplama aracından biri Erdek Belediyesi`ne verildi.
Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından hibe edilen temizlik aracının hizmete giriş töreninde okunan dua ile birlikte  kurban kesilip, kurban kanı aracın tekerleklerine sürüldü.
Erdek`e daima sahip çıkan, ilçemizin gelişmesi için destek olan başta  Başbakan Erdoğan`a, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu`na, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Edip Uğur ve Cemal Öztaylan`a teşekkür etti.
Belediyemizin sermayesine dokunmadan hükümetin, ilçeye yardımlarını sürdürdüğünü dile getiren Aysan törene katılan milletvekili Öztaylan`ı ilçemizin sorunlarını paylaşan, çözüm arayan büyük emeği geçen milletvekili olduğunu açıkladı.
Milletvekili Öztaylan, törene katılan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "sizler Erdek`te bir sene önce yapılan seçimde, AK Parti adayı Hüseyin Aysan`ın seçimi kazanmasında büyük emekleriniz olmuştur." dedi. 
Erdek Belediyesi`nin geçmiş dönemde kötü yönetilmesinden dolayı, belediyenin çok sıkıntılı bir yılı geride bıraktığının altını çizen Öztaylan, "Belediyeye 15 trilyon para geldi, bu para belediyemizin icra borçlarına bile yetmedi açıklamasında bulunup, eski belediye başkanına hitaben, "kasan da para varsa bu memlekete hizmet edersin. Hesapsız yönetilen belediyenin geldiği nokta hiçte iç acıcı değil" dedi.
Erdek Bandırma karayolunun Bagfaş fabrikası önünün duble yol olmasına bu bölgede ortaya çıkan antik bir eser engel oldu. Bu sorunu aşmak için çalışıyoruz. Erdek ile Narlı Köyü arası çevre yolunun yapımı için bu yolu karayolları ağına aldırdık. Yakında, Erdek Devlet Hastanesi ile 120 bin zeytin ağacının sulanması sağlanacak, Çiftçınarlar Mevkiine sulama bendinin temelini inşallah atacağız açıklamasında bulundu.
Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı