Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başbakan Erdoğanı ağırlayacağız

Başbakan Erdoğanı ağırlayacağız

Başbakan R.Tayyip Erdoğan 2-3 Mart 2013 tarihleri arasında Balıkesirde olacak.

Başbakan R.Tayyip Erdoğan 2-3 Mart 2013 tarihleri arasında Balıkesir`de olacak.
Mart ayında Balıkesir`e gelecek olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, 2-3 Mart tarihlerinde Balıkesir`de kalacak. İlçeler dahil bir dizi ziyaretler yapacak olan Başbakan Erdoğan, teşkilatlarla birlikte yapılan hizmetleri yerinde inceleyecek.
Başbakan Erdoğan`ın Balıkesir ziyaretini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur verdi.
Hafta sonu Kocaavşar Beldesindeki düğün salonu ve kapalı pazaryeri inşaatı temel atma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın önümüzdeki ay Balıkesir`e yapacağı ziyarete ilişkin bilgi verdi.
Uğur, "Başbakanımız, 2 Mart`ta ve 3 Mart Pazar günü yine burada olacak. Edremit ve Bandırma ilçelerimizi de ziyaret edecek. Aynı zamanda Sındırgı ve Bigadiç`i de ziyaret etmesini arzu ediyoruz. Bu ziyaretleri iki güne sığdırırız, çünkü ilimizde yapılan hizmetler var. Bigadiç ve Sındırgı`da bölünmüş yol çalışmaları var, bitmek üzere. Balıkesir Üniversitesi Hastanesi ve üniversiteye yapılan hizmetleri görmesini, Balıkesirlilerle buluşmasını istiyoruz. Teşkilatlarımız da buna şimdiden motive olsun, hazırlık yapsın." diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli