Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başbakan için Bigadiçten 10 bin kişi gidecek

Başbakan için Bigadiçten 10 bin kişi gidecek

Bigadiç Belediye Başkan Mustafa Göksel, Başbakan Erdoğanın Balıkesire yapacağı ziyarete Bigadiçten 10 bin kişilik katılımla gideceklerini açıkladı.

Bigadiç Belediye Başkan Mustafa Göksel, Başbakan Erdoğan`ın Balıkesir`e yapacağı ziyarete Bigadiç`ten 10 bin kişilik katılımla gideceklerini açıkladı.
Bigadiç olarak Balıkesir`de 10 bin kişiyle Başbakanımızı karşılayacağız şeklinde iddialı konuşan Bigadiç Belediye Başkanı Göksel, Balıkesir meydanında o gün 50 bin kişinin bulunacağını ileri sürdü.
2 Mart`ta Bigadiç`e gelecek olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın karşılama programının kusursuz olması için Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel çalışmalarını organize bir şekilde sürdürüyor.
Başbakan Erdoğan`ın Balıkesir ziyareti öncesi AK Parti Bigadiç teşkilatı ile birlikte adeta adete seferberlik ilan eden Göksel, İlçe teşkilatının yanı sıra, kadın kolları, gençlik kolları da kusursuz bir program olması için seferber olurken, Başbakanın Balıkesir gezisi bilboardlarla halka duyurulup, parti minibüsüyle de ilçede, beldelerde ve köylerde anons yapılmaya başlandı.   
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Gölcük Belediye Başkanı Şevket Barkır`ı ziyaret ederek Gölcük`deki kahvehaneleri dolaşıp Başkan Barkır ile birlikte Gölcük halkını Başbakanın Balıkesir ve Bigadiç mitinglerine davet etti. Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, yapacağımız mitinglerde Balıkesir`de 50 bin, Bigadiç`de 10 bin kişi bekliyoruz. İnşallah meydanlara sığmayacağız dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli