Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başbakanın ağzından çıkacak isimleri bekliyoruz

Başbakanın ağzından  çıkacak isimleri bekliyoruz

Bandırma Ak partide başkan aday adaylarının meraklı bekleyişi sürüyor.

Bandırma Ak parti`de başkan aday adaylarının meraklı bekleyişi sürüyor.
Parti`de seçim takviminin belirlenmesiyle başlayan belediye başkan adaylığı sürecinde Alp Bostancı, Göksel Karlahan, Bora Öziş, Aydın Özen, Revep Şekerci ve Cem Yalçın`ıın meraklı bekleyişleri sürüyor.
Ak Parti`nin kotasındaki altı aday adayından kimin adaylığa tercih edileceği ise hala bilinmezliğini koruyor. 
2014 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 3 aydan az zaman kalmasına karşın Bandırma Ak Parti`nin belediye başkan adayını bir türlü belirleyememiş olması aday adayları ve parti nezdinde de farklı sıkıntılara neden oluyor.
9 Kasım`da Balıkesir Ak Parti il teşkilatının merkez ve tüm ilçe, belde parti örgütleri temsilcileriyle gerçekleştirdiği aday belirleme seçimleri sonuçları da kamuoyuna açıklanmamıştı.
Bununla da yetinilmemiş, birçok ilçede yeniden anket yapılacağı duyurulmuştu.
9 Kasım`da Balıkesir nezdinde ve tüm ilçe, belde parti temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Edip Uğur  belirlenmişti. 
Nitekim, Başbakan Erdoğan da İstanbul`da gerçekleştirdiği toplantıda Büyükşehir başkan adaylarının açıklandığı toplantı da Edip Uğur`u aday olarak açıklamıştı.
Ak Parti`nin Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Edip Uğur ise, Bandırma parti teşkilatına yaptığı ziyarette, ilçelerde başkan adaylarının bir hafta-on gün içinde açıklanacağını söylemişti.
En son duyumlar da ise, Başbakan`ın Japonya gezisinden sonra, Balıkesir bölgesi ilçe adaylarını açıklayacağı konuşuluyor.
Bunlara karşın, bugüne kadar bu yönde bir açıklama gerçekleşmemesi, AKP`de tercih konusunda yaşanan sıkıntıların da dışa vurduğunun bir örneği olarak nitelendirmek mümkün.
Basın olarak bizler, AKP`liler ve en önemlisi de aday adayları bekleyiş içerisindeyiz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli