Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Basın İlan Kurumu ile Cemiyet´ten ortak sergi

Basın İlan Kurumu ile Cemiyet´ten ortak sergi

Türk Basınında Sansürün Kaldırılışın 111. yılında, Balıkesir medyasının ´darbeye meydan okuyan manşetleri´ sergilenecek.

Türk Basınında Sansürün Kaldırılışın 111. yılında, Balıkesir medyasının ´darbeye meydan okuyan manşetleri´ sergilenecek.
Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şubesi ile Gazeteciler Cemiyeti´nin ortaklaşa düzenlediği "24 Temmuz Basın Bayramı / Gazeteciler Dayanışma Günü" programı BGC Basın Müzesi ve Medya Merkezi (Paşa Konağı) bahçesinde gerçekleşecek.
Etkinlik, 23 Temmuz Salı günü saat 18.00´deki "Balıkesir Manşetler" sergisi açılışıyla başlayacak.
DARBEYE DİRENEN MANŞETLER
Balıkesir ve ilçelerinde yayımlanan gazetelerin darbeye meydan okuyan manşetleri vatandaşların ilgisine sunulacak.
Sergide ayrıca, 15 Temmuz gecesi, İstanbul, Ankara ve Balıkesir´de foto muhabirlerinin objektiflerine yansıyan tarihi belge niteliğindeki fotoğraflara yer verilecek.
Sergi, 24-25 Temmuz tarihleri arasında gezilebilecek.
MANŞETLER KİTABA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
24 Temmuz Gazeteciler Dayanışma Günü etkinliğinde, yerel gazetelerin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası attığı manşetleri içeren "Balıkesir Manşetler" adı altında bir albümde toplanan kitap davetlilere hediye edilecek.
"15 Temmuz Balıkesir Manşetler" kitabında, Balıkesir ve ilçelerinde yayınlanan 44 yerel gazetenin, 16, 17 ve 18 Temmuz 2016 tarihli manşetleri ile kalkışma gecesi ve demokrasi nöbetlerinden unutulmaz fotoğraf kareleri yer alıyor. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli