Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Aksoy Canlı Yayın Yaptı

Başkan Aksoy Canlı Yayın Yaptı

Adalar da 30 bin maske, 10 bin eldiven ve bin adet el dezenfektanı dağıltıldığını söyledi

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, dünyada ve ülkemizde devam eden korona virüs salgını nedeniyle bir araya gelemediği vatandaşlarıyla sosyal medya aracılığı ile canlı yayınla buluştu.
Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, sosyal medya ve dijital platformlarından gelen vatandaşların sorularını yanıtladı.
Dün akşam düzenlenen programla, sosyal paylaşım sitesinden 4 bin 400 kişi ile canlı yayında buluşan Başkan Aksoy´u vatandaşlar soru yağmuruna tuttu.
Kendisine gelen tüm soruları büyük bir samimiyetle cevaplayan Başkan Aksoy, Marmara Adası´nda Vefa Sosyal Destek Grubu´nun, 30 belediye personeli ve çok sayıda gönüllünün yer aldığı yardım ekibiyle, sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü ile 20 yaş altı 1000 yakın vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda yardım paketlerinin dağıtıldığını ifade eden Başkan Aksoy, 300 vatandaşa market alışveriş çeklerinden verildiğini belirtti.
Korona virüs salgını önlemlerine belediye olarak önemli desteklerde bulunulduğu bilgisi veren Başkan Aksoy, Marmara merkez ve bağlı tüm mahallelerde yaşayan halka 30 bin adet yüz koruyucu maske, 10 bin adet eldiven ile bin civarında el dezenfektanı teslim edildiğini dile getirdi.
Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, programda yaptığı açıklamalarını şöyle sürdürdü: ?Sahipsiz sokak hayvanları her gün düzenli olarak besleniyor. Çöp konteynırları 15 günde bir dezenfekte edildiği gibi ayrıca kurum ve kuruluşlar devamlı olarak dezenfekte ediliyor. Belediyeden işyerlerinin dezenfekte edilmesini isteyen işyeri sahiplerinin talepleri kısa sürede yerine getiriliyor. Evlerinden dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşların kullanabilmeleri için ilçemizin belirli noktalarına el dezenfektanları yerleştirdik.?
Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli