Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Aksoy, R. Tayyip Erdoğan ile AKP´ye destek istedi

Başkan Aksoy, R. Tayyip Erdoğan ile AKP´ye destek istedi

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, seçim çalışmaları için Marmara İlçesinin yanı sıra ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret ederek bir araya geldiği vatandaşlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti´ye destek istiyor.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin yaklaşmasıyla, parti teşkilatları tüm hızıyla halkın nabzını tutarken, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AK Parti Marmara İlçe Başkanı Gül Ağaoğlu ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Durmazbilek ile birlikte adadaki tüm mahallelere ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret ettiği mahallelerde halkın istek ve görüşlerinin dinlenilmesinin ardından 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Başkan Aksoy, gidilen her mahallede büyük bir ilgiyle karşılandı.
Halkın genel sorunlarının dinlenildiği ve çözüm önerilerinin sunulduğu seçim çalışmalarında, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, ülkenin geleceği adına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için halktan destek isteyen Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, konuşmasını ?Vakit Balıkesir vakti. Vakit Marmara vakti? diyerek sonlandırdı.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli