Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Başkan Asa´dan kadına şiddete tepki

Başkan Asa´dan kadına şiddete tepki

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, kadınların toplumsal hayatın vazgeçilmezi olduğunu belirterek, toplumların ancak kadına verdiği değer ölçüsünde gelişebileceğini söyledi.

Marmarabirlik olarak kadın çalışanlarının her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Asa, şöyle devam etti: "8 Mart vesilesiyle kadın çalışanlarımıza zeytin dalı uzatıyor ve kadına yönelik şiddete gösterdiğimiz tepkiyi bir kez daha dile getirmek istiyoruz. Başta şiddet nedeniyle hayatını kaybeden kadınlarımız olmak üzere, Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bursa´dan Ankara´ya giderken yaşanan elim kazada hayatını kaybeden 7 işçi kardeşimize Allah´tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Kadınlarımızın daha güvenli, daha umutlu ve daha mutlu bir dünyada yaşabilmesi dileğiyle tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü´nü kutluyorum."
Başkan Asa, Genel Müdür İbrahim Minareci ile birlikte Marmarabirlik kadın çalışanlarını tek tek ziyaret ederek, kadına karşı şiddete dikkat çekmek amacıyla zeytin dalı baskılı fular hediye etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan kadına şiddete tepki
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı