Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Bahçavan; "Şehir Olmanın Hikayesini Birlikte Yazacağız"

Başkan Bahçavan;

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 31 Mart seçimleri sonrası göreve gelen 111 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 31 Mart seçimleri sonrası göreve gelen 111 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.
Başkan Bahçavan, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada 5 yıllık sürecin planlamasını birlikte yapacakları sözü verdi.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Dursunbey´de görev alan 111 mahalle muhtarı Dursunbey Belediyesi´nin düzenlediği istişare ve tanışma toplantısında buluştu.
Teması ?Dursunbey İçin Birlikte Başarıyoruz´ olan toplantının ilk bölümünde Dursunbey Belediye Meclis üyeleri ve 111 mahalle muhtarı kendilerini tanıttı.
İkinci bölümde söz alan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, görev alan tüm muhtarları tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Bahçavan ?Sizlerle 5 yılın planlamasını yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Tabi sizler hiçbir siyasi partiye sırtınızı dayamadan, tamamen kendi hür iradenizle, yol arkadaşlarını ile birlikte mücadele ederek muhtar seçildiniz sizleri tebrik ediyorum.? dedi.
Muhtarlara mahalleleri ile ilgili dilekçe vererek planladıkları hizmetleri belediyede teknik bir ekip tarafından değerlendirileceğini ifade eden Başkan Bahçavan, yapılacak olan hizmetlerle ilgili tarih verileceğini ve o takvime göre hareket edileceğini söyledi. Dursunbey Belediyesi bünyesinde Muhtarlıklar Müdürlüğü oluşturacaklarını da ifade eden Başkan Bahçavan "Bu sayede şehir olmanın hikayesini birlikte yazacağız" dedi.
Toplantı sonunda, Başkan Bahçavan muhtarlara öğle yemeği ikramında bulundu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı