Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Ergin, ?Bizim Masa´ da telefonlara baktı

Başkan Ergin, ?Bizim Masa´ da telefonlara baktı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kentte kişi ve kurum gözetmeksizin her türlü sorunun hızla çözümünü sağlamak...

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kentte kişi ve kurum gözetmeksizin her türlü sorunun hızla çözümünü sağlamak amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdiği ?Bizim Masa´ biriminin başına oturdu, telefonlara baktı, sohbet etti, sorunları dinledi çözüm önerdi.
Her ay fırsat buldukça ?Bizim Masa´ birimine gelen istek ve şikayetleri bizzat not olan Başkan Ergin, ?7/24 hizmet veren birimin temelini attık, yüzlerce sorunun çözümünü sağladık. Vatandaşlar 444 10 66 numaralı telefonu arayarak her türlü sıkıntılarını, sorunlarını, çözüm önerilerini aktarabilirler. Bu hizmetten sesli çağrı olarak da yararlanabilirler.? dedi.
Kış döneminde aylık ortalama 5 bin çağrı aldıklarını, yaz sezonunda ise nüfusun artmasıyla birlikte çağrı sayısının on binlere ulaştığını hatırlatan Başkan Ergin, ?Bizim Masa´ sistemi ile çok sayıda pratik çözümler üretildiğini söyledi. Ergin, ayda yaklaşık 150 kişiyle telefonla görüşme yapıldığını, Whatsapp´tan kışın 450, yazın da 1300 yazılı mesaj geldiğini ifade etti.
Sorunların iletildiği müdürlüklerin yüzde doksanlık bir çalışma ile çözümler bulduğunu vurgulayan Başkan Ergin, ?Bu birimimiz modern belediyecilik bilinciyle, gündemi takip ederek yenilikçi, dinamik bir hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Acil durumlar dahil olmak, üzere kurum içi ve kurum dışı taleplerle ilgili, birimlerden görüş alınıp, ilgili birim ya da ?Bizim Masa´ tarafından çözüm önerileriyle vatandaşa geri dönüş sağlanıyor. Mahalle muhtarlarından, sivil toplum örgütlerinden, spor kulübü yöneticilerinden gelen talepler de kayıt altına alınıyor. Sorumlu müdürlük çalışanları vatandaşla buluşturuluyor, gerektiğinde yerinde inceleme yapılıyor.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli