Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Ersoy, öğrencilere belediyeciği anlattı

Başkan Ersoy, öğrencilere belediyeciği anlattı

Havran Meslek Yüksek Okulu´nda Yerel yönetimlerin kalitesinin arttırılması genel amaçlı düzenlenen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy´un gençlerle buluşması etkinliği düzenlendi.

Havran Meslek Yüksek Okulu´nda Yerel yönetimlerin kalitesinin arttırılması genel amaçlı düzenlenen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy´un gençlerle buluşması etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Havran Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Akın Azizoğlu, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Üniversiteli öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Emin Ersoy, belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve hayata geçecek projeler hakkında üniversitelilere bilgi verdi.
Öğrencilere ilçemiz ve Çanakkale Kahramanı Havran´lı Kocaseyit hakkında da bilgiler veren Ersoy, ?Her zaman sizler gibi üniversite öğrencisi olmak istemişimdir. En büyük arzum üniversite eğitimimi tamamlamak. Balıkesir il sınırlarından dışarıya iş veya seminer için gittiğimde ne zaman Havran´ıma gideceğiz diye bakarım, çünkü Havran benim için çok özel ve çok güzeldir. Bu herkes için böyledir. Sizler gurbetten geldiniz bizim misafirimizsiniz. Yarın bir gün iş hayatına atıldığınızda Havran´ımızı tanıtacak olan sizlersiniz. Bizler Belediye olarak eğitime önem veriyoruz. Gençlerimiz bizler için çok önemli, vizyon sahibi gençlerimiz olmazsa geleceğimizden hepimizin endişesi olur.? dedi.
Havran´da kurulan Kent Konseyi ve Hanımeli Projesi hakkında da öğrencilere bilgiler veren Belediye Başkanı Emin Ersoy, ?Hanımeli projesine aranızda katılan öğrenciler azınlıkta da olsa var bizler daha fazla katılım sağlamanızı bekliyoruz. Kendi ürettiğiniz ürünlerinizi Hanımeli Projemiz çerçevesinde pazarlayabilir aile ve kendi ekonominize katkıda bulunabilirsiniz.? diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş ve Havran Belediyesi´nin katkıları ile hazırlanan Seyit Onbaşı´nın hayatını anlatan belgesel filmin CD ve belediye tarafında basılan Havran ile Kocaseyit´i tanıtan broşürler öğrencilere ücretsiz dağıtıldı. Etkinlik Belediye Başkan Emin Ersoy, Okul Müdürü Prof. Dr. Akın Azizoğlu, öğretim görevlileri ve öğrencilerin okul bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirerek son buldu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı