Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Ersoy Sanayi Sitesini ziyaret etti

Başkan Ersoy Sanayi Sitesini ziyaret etti

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, geçtiğimiz hafta içerisinde Havran Hoşkop Nakliyeciler ve Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Adnan Çeliktekin ve Sanayii Sitesi Kooperatif Başkanı İsmail Albak´ı belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte z

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, geçtiğimiz hafta içerisinde Havran Hoşkop Nakliyeciler ve Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Adnan Çeliktekin ve Sanayii Sitesi Kooperatif Başkanı İsmail Albak´ı belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte ziyaret etti.
Başkan Emin Ersoy ve ekibi Kooperatif Başkanları ile görüştükten sonra Sanayi ve şoförler esnafı ile sohbet edip sorunlarını dinledi.
Başkan Emin Ersoy şoför esnafı ile bir araya geldiği ziyarette, ? 7 Haziran Genel seçimleri sonrasında ülkemizin yaşadığı sıkıntıları hep birlikte yaşadık gördük. Ekonomimiz zarar gördü hizmetler sekteye uğradı projeler ertelendi. 1 Kasım´da yapılacak olan genel seçimler çok önemli halkımız sandığa giderken çok iyi düşünmeli. Ülkemizin geleceği açısından oyunu vicdanın sesini dinleyerek AK hizmetlere vermeli.? diye konuştu.
Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İsmail Ablak, Sanayi Sitesi içinde hurda araç sayısının çok fazla olduğunu belirterek, ?Burası yediemin deposu değil. Esnafımız sanayi sitemize sahip çıksın yetkilerden ricam hurda araçlarının kaldırılması noktasında bizlere yardımcı olsun? dedi.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false