Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gençer, hizmetleri ve projelerini anlattı

Başkan Gençer, hizmetleri ve projelerini anlattı

Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi´nde 20 Aralık Çarşamba Günü Saat 16.00´da Ayvalık Kent Konseyi 8. Genel Olağan Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi´nde 20 Aralık Çarşamba Günü Saat 16.00´da Ayvalık Kent Konseyi 8. Genel Olağan Kurulu Toplantısı düzenlendi.
Saygı ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıya Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Kent Konseyi Başkanı Filiz Karayelli, Ayvalık Muhtarlar Derneği Başkanı ve 150 Evler Mahallesi Muhtarı Yener Koşvar, sivil toplum örgütlerinin ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra yüzü aşkın vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını faaliyet raporunu sunarak yapan Kent Konseyi Başkanı Karayelli, iki aylık süreçte gerçekleştirdikleri, Sürdürebilir Kalkınma Hedefleri söyleşisi, Ayvalık´ın Depremselliği paneli, Dünya Çocuk Hakları Günü söyleşisi, Ayvalık Kent Konseyi çalışma gruplarının raporları, Kent Konseyi Kadın Meclisi´nin çalışmaları, Altınova´daki cezaevine karşı başlatılan imza kampanyası ve spor çalışma grubunun yapacağı aktiviteleri anlattı.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´de, görev başladığı günden bugüne 45 ayı geride bıraktıklarını hatırlattı.
Seçime kadar kalan 15 aylık süreçte çalışmalarını giderek artıracaklarını belirten Gençer ?Kapanan Altınova ve Küçükköy Belediyelerimiz artık bünyemizde yer almaya başladı. Meclis üyelerimle birlikte biz kurucu bir meclisiz. Bütünşehir yasasıyla birlikte biz de çok şey öğrendik. Bu yıl Ayvalık Belediyesi olarak gelir gider bütçemizi de dengelendik. Ancak bütçemizi sürdürmek kolay değil, personel giderlerimiz mevcut. Hizmet ve yatırım yapmayı sürdürüyoruz´´ dedi.
Rahmi Gençer tarafından yapılan yaklaşık iki saatlik sunumun ardından, Kent Konseyi genel kurulund,a Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri çalışma grubunun kurulması için oylamaya geçildi ve bu çalışma grubu oluşturuldu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli