Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Başkan Gençer, personelinin taleplerini dinledi

Başkan Gençer, personelinin taleplerini dinledi

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı Akaryakıt İstasyonu personeli ile sabah kahvaltısı programında bir araya geldi.

Geçtiğimiz ay içinde Kademe, Fen İşleri, Kültür, Sosyal Yardım İşleri, Veteriner İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile kahvaltı yapan Belediye Başkanı Rahmi Gençer, yeni haftaya İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı Akaryakıt İstasyonu personeli ile bir araya gelerek başladı. Kahvaltıya, Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Keskin Personel İşleri Müdürü İbrahim Barış, Akaryakıt İstasyonu Sorumlusu Lütfü Kotan da katıldı.
Bayram sürecince Ayvalık´ın çok kalabalık olduğunu belirten ve yoğun tempoda çalışan personeline teşekkür eden Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Ayvalık Belediyesi olarak bizler, her alanda, mesai mefhumu gözetmeksizin Ayvalık ve kentte yaşayan vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyoruz? dedi. Başkan Gençer, akaryakıt istasyonunda görev yapan 16 personelinin taleplerini dinleyerek planlanan çalışmalar ve projeler üzerine sohbet etti. Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı