Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Gençer, şampiyon bayan voleybolcuları ağırladı

Başkan Gençer, şampiyon bayan voleybolcuları ağırladı

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, başarıdan başarıya koşan Ayvalıkgücü Belediyespor kız voleybol takımları, yıldızlar ve kız takımını ağırladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, başarıdan başarıya koşan Ayvalıkgücü Belediyespor kız voleybol takımları, yıldızlar ve kız takımını ağırladı.
Festival Voleybol adıyla, geçtiğimiz hafta ikinci kez düzenlenen Türkiye Voleybol Federasyonu Altyapılar Türkiye Şampiyonası genç kızlar finaline katılan Ayvalıkgücü Belediyespor 8. oldu.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´e yapılan ziyarette Kulüp yöneticisi Salman Kayran, Voleyboldan Sorumlu Yönetici Saki Bacan, Kulüp Antrenörü Sedat Oğuz´un yanı sıra yıldız ve genç takımlarından voleybolcu kızlar katıldı.
Şampiyona Finalinde, Rota Koleji´ni 25-16, 25-15 ve 25-9´luk setlerle 3-0 mağlup eden Vakıfbank 2016 - 2017 sezonunun şampiyonu olmuştu.
Şampiyonada, Halk Bank üçüncü, İzmir Karşıya dördüncü, Beşiktaş beşinci, Fenerbahçe altıncı, İlbank yedinci, Ayvalıkgücü Belediyespor sekizinci, Eczacıbaşı dokuzuncu, Galatasaray ise onunculuğu elde etmişti.
Finallere katılan tüm takımların Süper Lig takımları olduğunu hatırlatan takım antrenörü Sedat Oğuz, çok tecrübeleri takımlarla oynadıkların altını çizdi.
Önümüzdeki yıl takımlarının Türkiye Finali´ne seri başı olarak katılacağını belirten Oğuz, takımlarına maddi manevi desteklerini arkalarında her zaman itici bir güç olarak gördükleri için Başkan Rahmi Gençer´e teşekkür ettiklerini ifade etti.
Tüm kızları tek tek kutlayan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kızların müthiş bir başarı elde ettiklerini ifade etti.
Gençer ?Bu takım olarak, seyahat etmek, farklı şehirler görmek eminim sizin için çok güzel bir deneyim olmuştur. İlerde bu keyifli izlenimlerinizi hiç unutmayacaksınız. Bizi ve Ayvalık´ı çok mutlu ettiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum.? dedi
Belediye Başkanı Rahmi Gençer, genç voleybolcuları her zaman olduğu gibi hediye çekiyle ödüllendirmeyi ihmal etmedi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false