Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN GENÇER´DEN LÖSEV´E TAM DESTEK

BAŞKAN GENÇER´DEN LÖSEV´E TAM DESTEK

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Ankara ve Bursa temsilcileri Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´i makamında ziyaret etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, makamında LÖSEV Ankara ve Bursa temsilcilerini ağırladı. Ziyarette LÖSEV Ankara merkez Halkla İlişkiler Departmanından Sinan Aras ve Bursa Ofisinden Aktif İletişim sorumlusu Büşra Nur Duymaz ile birlikte LÖSEV Destek Hizmetler Biriminden Avni Akan ve Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Ürkmez hazır bulundu.
Lösemili vatandaşlar ve ailelerine yardım ulaştıran LÖSEV İyilik tırının, Edremit ve Akçay´ın ardından Ayvalık´a geleceğini belirten LÖSEV ekibi, önceki yıllarda Ayvalık´ta yaptıkları çalışmalara destek veren Belediye Başkanı Rahmi Gençer´e teşekkür ederek, ilçede tır için güzergâh, kurban dönemi çalışmalarını tanıtmak üzere stant noktası konusunda Ayvalık Belediyesi´nden destek talebinde bulunduklarını belirtti. Kurban dönemi çalışmaları hakkında bilgi veren LÖSEV ekibi, ?Vekâleten kurban kesiyoruz çünkü her kurban lösemili çocuklara can. Lösemili çocuklarımızın ve yetişkin hastalarımızın iyileşmeleri için taze et ve et ürünlerini 12 ay boyunca dağıtıyor yediriyoruz. Kurban bedeli 920 lira. Diyanet İşleri Başkanlığı´nın icazet, cevaz ve esasları doğrultusunda Kurban Bayramı´nda LÖSEV´e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerde kestirebilir, bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz? dedi.
?LÖSEV ADINI KULLANAN DOLANDIRICILARA KARŞI FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ?
Lösemili çocuklar ile ailelerine destek ve kalıcı çözümler yaratabilmek için çalıştıklarını belirten LÖSEV Ekibi, en büyük sıkıntılarının Vakfın adını kullanan dolandırıcılar olduğunu, Ayvalık´ta da yapacakları çalışmaların hem yardım hem de bu tür dolandırıcılıkların önlenmesi için sosyal farkındalık oluşturmayı kapsadığını ifade ettiler.
81 ili gezen LÖSEV iyilik tırının 3 Ağustos tarihinde Ayvalık´a uğrayacağını öğrenen Başkan Gençer, İyilik tırının Cumhuriyet Meydanı´nda park edebileceğini, söz konusu standın ise Cunda ve Sarımsaklıda açılabileceğini ifade ederek, ?Kutsal bir iş yapıyorsunuz. Maalesef böyle suiistimaller var. Bu dolandırıcılıkların önlenmesi için farkındalık çalışmaları önemli. Kendi adıma LÖSEV´e kurban döneminde katkıda bulunmayı düşünüyorum. Ayvalık Belediyesi olarak LÖSEV´e gereken desteği vereceğiz? dedi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN GENÇER LÖSEV DESTEK
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı