Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Hasan Arslan´dan Kılıçdaroğlu´na ziyaret

Başkan Hasan Arslan´dan Kılıçdaroğlu´na ziyaret

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu Genel Merkez´de ziyaret etti.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu Genel Merkez´de ziyaret etti.
Ankara´nın Çubuk ilçesinde yaşanan saldırı nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na ?Geçmiş olsun? dileklerini sunan Başkan Arslan, Edremit´te ki seçim sürecinde ki ve ardından Belediye yönetiminde geçen 1 aylık dönem ile ilgili Kılıçdaroğlu´na bilgilendirmede bulundu.
Başkan Arslan ve Edremit ilçe örgütünü seçimi kazanmalarından dolayı kutlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, asıl çalışmanın bundan sonra Edremitliler´e çağdaş, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile hizmet ederek olacağını belirterek, Edremitliler´e selamlarını iletti.
Başkan Arslan, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede ?Seçimden önce Edremit´te CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğimize dair söz vermiştik. Değerli Edremitlilerin teveccühü ile sözümüzü yerine getirmenin gururu ile Genel Başkanımıza, hemşerilerimizin hem selamlarını hem de geçmiş olsun dileklerini ilettim. Sosyal demokrat bir anlayışla ilçemize en iyi hizmetleri yapacağımızın sözünü verdim. Desteği için kendilerine çok teşekkür ediyorum.? dedi.
Başkan Hasan Arslan, beraberinde başdanışmanı Yusuf Karagöz ile birlikte Kılıçdaroğlu´nun ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu´ yu ziyaret etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli