Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Kafaoğlu, Kepsut´ta

Başkan Kafaoğlu, Kepsut´ta

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Kepsut İlçe Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Kepsut İlçe Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katıldı.
AK Parti Kepsut İlçe Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı önceki gün Kepsut düğün salonunda düzenlendi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan´ın da yer aldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Türk Ordusu´nun Afrin´e düzenlediği operasyon ile ilgili görüşlerini açıklayan Başkan Zekai Kafaoğlu şöyle konuştu: ?Amerika süper güç diyorduk. Amerika her yere hükmediyor diyorduk. Haklı olarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı´nın sesi gür bir şekilde çıktı. Ne dedi daha önce; ?Dünya 5´den büyüktür´. Ne dedi daha sonra; ?Dünya 1´den büyüktür´ dedi. Amerika, İsrail´in başkenti Kudüs´tür diye ilan etti. Türkiye ne yaptı? Dimdik durarak Birleşmiş Milletlerde onun almış olduğu kararı reddettirdi. Şimdi ise şanlı ordumuz Suriye Afrin´de destanlar yazıyor. Ne dedi Cumhurbaşkanımız? ?Bir gece ansızın gelebiliriz´ dedi. Hep uyardı, diplomasiyi kullandı ama bir netice alamadı. Amerika bizi diğer devletlerle karıştırdı. Biz ne kadar uyarsak da 4 bin 900 tır dolusu silah gönderdi oraya. Yapmayın dedik, yanlış yapıyorsunuz dedik. Terörle yatağa girilmez. Bu terör gelir seni de ısırır dedik. Ama dinletemedik. Uçaklarla silahlar gönderdiler. YPG´lilere, PKK´lılara kendi bayraklarını verdiler. Cumhurbaşkanımız uyardı; o bayrakları onların elinden al topla yoksa gelir biz alırız sana teslim ederiz dedi. Daha sonra ne dedi; PYD ile aramıza Amerikan askerleri girmiş, o askerleri çek yoksa gelir o askerlerini de toprağa gömerim dedi. Şimdi askerlerini çekme mecburiyetinde kaldı. Türkiye kendi göbeğini kendi kesebilecek pozisyonda. Tabi bu söylem ile olmuyor, eylem ile oluyor icraatla oluyor. Kendi savunma sanayimizi kurmamış olsaydık, silahlarımızın % 75´ini kendimiz üretmeseydik sözle bu iş olmazdı. İşte kendi silahlarımız ile ordumuz orada şu anda savaşıyor. O terör örgütlerini, terör yuvalarını dağıtıyor.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Kafaoğlu Kepsut
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli