Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Kafaoğlu, Manyas´ta incelemelerde bulundu

Başkan Kafaoğlu, Manyas´ta incelemelerde bulundu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Manyas´ı ziyarette bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Manyas´ı ziyarette bulundu.
AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Manyas İlçe Başkanı İbrahim Koman, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Manyas´ta temaslarda bulunan Başkan Kafaoğlu, esnafla buluştu ve açılışlar gerçekleştirdi, kırsal mahalleleri gezdi.
Başkan Zekai Kafaoğlu, sabah namazının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Mobil TIR´ından vatandaşlara çorba ikram etti, daha sonra ilçe esnafını ve pazarcı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunup halka Türk Bayrağı dağıttı.
Başkan Kafaoğlu temasları kapsamında Manyas Kaymakamı Abdulhamit Mutlu ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın´ı da ziyaret etti.
AK Parti Manyas İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan ve burada Manyas halkının meraklı beklediği müjdeyi veren Kafaoğlu ?Manyas ilçemizde yol sorunu kalmayacak. Kızıksa Köprüsü´nün yapımı gerçekleşecek. Manyas merkezinin en önemli sorunu Pazaryeri. Manyas´a kapalı Pazaryeri yapacağız, altı otopark üstü pazar olacak. Manyas halkının istediğini yapacağız. BASKİ çalışmaları da devam edecek. Samimiyiz, gayretliyiz ve duyarlıyız. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.? dedi.
Manyas İtfaiye Grup Amirliği ve ardından Roman Kültürünü ve Yaşatma Derneği´nin açılışını gerçekleştiren Kafaoğlu, Manyas BASKİ binasını ziyaret etti.
Kafaoğlu ziyaretlerinin sonunda Kızıksa, Salur, Hamamlı, Akçaova, Şevketiye, Çakırca ve Süleymanlı Mahallelerini gezdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı