Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Kafaoğlu, yatırımların takibi için Ankara´ya gitti

Başkan Kafaoğlu, yatırımların takibi için Ankara´ya gitti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ankara´da belediyenin yatırımlarını takip etmek amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu.


Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kafaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası´na yaptığı bir dizi ziyaretlerde yatırımlar için destek istedi.
Başkan Kafaoğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ile birlikte ilk olarak Balıkesir´li olan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit´i ardından da yine Balıkesir´li olan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven´i ziyarette bulunarak sohbet etti.
Başkan Kafaoğlu´nun Ankara programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz´de katıldı.
Başkan Kafaoğlu, İl Başkanı Demiraslan ve Genel Sekreter Gürbüz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Mustafa Öztürk´ü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Demirbaş´a ziyarette bulunarak, belediyenin faaliyetleri ve destek bekleyen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Başkan Kafaoğlu, Ankara gezisini şöyle özetledi: ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara yönelik hizmetlerimiz artarak devam edecek. Yatırımların hızlanması adına Ankara´ya gittik.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli