Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Kamil Saka´dan Meslek Lisesi´ne acil destek

Başkan Kamil Saka´dan Meslek Lisesi´ne acil destek

Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında, zemin oturmasından kaynaklandığı öne sürülen hasar meydana geldi.Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında, zemin oturmasından kaynaklandığı öne sürülen hasar meydana g

Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında, zemin oturmasından kaynaklandığı öne sürülen hasar meydana geldi.
Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde iddialara göre, zemin oturması kaynaklı meydana gelen hasarı yerinde görmek üzere okulu ziyaret eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediye olarak ne gerekiyorsa gereken desteğin verileceğini açıkladı.
Edremit ilçesinde ki Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde zemin oturması nedeniyle okul içerisinde bir bölümde hasar meydana geldi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, konudan haberi olur olmaz Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ertaş ve Fen İşleri Müdürü Levent Akdeniz ile birlikte okula gelerek incelemelerde bulundu.
Mesleği İnşaat Mühendisliği olan Başkan Saka, konu ile özel olarak ilgilenerek, yapılması gerekenler konusunda belediye olarak her zaman hazır olduklarını belirterek, İlçe Milli Eğitim yetkilileri ile okul idaresine gerekenlerin hemen yerine getirileceğinin sözünü verdi.
Haber Mekezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli