Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Mirza, Bandırmaspor üzerinden AKP´lileri eleştirdi

Başkan Mirza, Bandırmaspor üzerinden AKP´lileri eleştirdi

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor´a üvey evlat muamelesi yapıldığını öne sürdü.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor´a üvey evlat muamelesi yapıldığını öne sürdü.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bandırma Şubesi´nin Keskin Düğün Salonunda düzenlediği istişare toplantısında konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´na Bandırmaspor üzerinden yüklendi.
Bostancı´nın Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı´nın ilçedeki amatör spor kulüplerine kaynak aktarmadığı yönündeki eleştirilerine cevap veren Mirza ?Elbette spor kulüpleri destek verilmeli. Bu konuda bizi eleştirenler kaynak bulmalı çözüm üretmelidir. Bu işler sadece eleştirmeyle olmuyor? dedi.
Mirza: ?Bandırmaspor´a üvey evlat muamelesi yapılıyor?
Bandırmaspor´un TFF 2.Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan Mirza ?Bu süreçte sporcularımıza maç başına 125 bin TL maç primi veriyoruz. Bandırmaspor´un kaynak sıkıntısı yaşadığı şu günlerde bu primler Vakıf bünyesinden aktarılan kaynaklarla oyuncularımıza ödeniyor. Bizi bu konuda eleştirenleri Bandırmaspor´a kaynak bulmaya davet ediyorum. Herkes bu konuda üzerine düşeni yapmalıdır? diye konuştu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu´da Bandırmaspor´a yeteri kadar destek vermemekle suçlayan Mirza ?Büyükşehir Belediyesi´nin Baltok üzerinden Balıkesirspor´a ciddi kaynaklar aktardığını biliyoruz. Bu konuda Bandırmaspor üvey evlat muamelesi yapılıyor. Ayrıca Balıkesirspor´un Antalya´daki devre arası kampını ziyaret eden Kafaoğlu´nun 5 km uzaklıkta kamp yapan Bandırmaspor kampını ziyaret etmemesini de ayrıca eleştiriyorum.? diyerek sözlerine ekledi..
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli