Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Mirza, başarılı tekvandocuları kutladı

Başkan Mirza, başarılı tekvandocuları kutladı

Bandırma Akademi Dövüş Sanatları Kulübü öğretmen ve öğrencileri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya ziyaret gerçekleştirdi.

Bandırma Akademi Dövüş Sanatları Kulübü öğretmen ve öğrencileri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya ziyaret gerçekleştirdi. Antalya da düzenlenen Türkiye Tekvando Şampiyonasına 36 öğrenci ile katılan Akademi Dövüş Sanatları Kulübü başarılara imza attı.
7 Milli sporcuyla Avrasya tekvando şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını belirten eğitimciler Başkan Mirza´ya bugüne kadar sağlamış olduğu katkı ve destekler için teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mirza ?Sizleri genç yaşta spora teşvik ederek sosyal bir birey olmanızı sağlayan ailelerinizi, ve azim ile çalışarak başarılı bir sporcu olmanızı sağlayan değerli hocanız Sermet Ulufer´i tebrik ediyorum. 7 genç evladımız milli sporcu ve değerli antrenörümüz Sermet Ulufer´de milli antrenör unvanını kazandı. Bu başarılarda emeği bulunan herkesi tebrik ederim bizleri gururlandırdınız. İmkanlarımız dahilin de desteklerimiz devam edecektir.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu