Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Mirza incelemelerde bulundu

Başkan Mirza incelemelerde bulundu

Bandırma Belediyesi kentimizde faaliyette bulunan Kurum ve Kuruluşlara destek vermeyi sürdürüyor.

Bandırma Belediyesi kentimizde faaliyette bulunan Kurum ve Kuruluşlara destek vermeyi sürdürüyor.
Merinos olarak bilinen Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü´ne engelli vatandaşlarımızın yararlanabilmesi için engelli parkı yapımlarına devam ediyor. Başta okullarımız, camilerimiz ve sağlık kurumlarımız olmak üzere birçok alanda hizmet ve çalışmalar gerçekleştiren ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dursun Mirza ´bizlerden istenen tüm talepleri değerlendirerek en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Merinos içi mevcut yolların genişletilmesi ve asfaltlamasında hem de yeni yollar açılmasında destek istediler. Biz de kurumumuza destek veriyoruz. Yolların genişletilmesi, yeni yolların açılması bordür çalışmaları ve sıcak asfalt yapımlarında kurumumuza yardımcı olduk şimdide engelli vatandaşlarımızın yararlanabileceği çocuk parkını hizmete sunmaktan gurur duyuyoruz´ dedi.
Merinos da Şehit Süleyman Bey İlk Öğretim Okulu ana sınıf öğrencileri, velileri ile birlikte piknik yaparken Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı da aralarına davet ederek ikramlarda bulunup hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü ziyaretlerinin ardından Eski Belediye binasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dursun Mirza yapımı devam eden bina içi yeni düzenlemeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Eski Belediye binası içinde yapılan düzenlemeler sivil toplum örgütlerine ve derneklere göre dizayn sağlanarak ofislerin tadilatını tamamlayıp kısa sürede sahiplerine teslim edeceklerini belirten Belediye Başkanı Dursun Mirza, " Biz bu binaya kar amaçlı değil hizmet amaçlı baktığımızı daha öncede söylemiştik. Kentin merkezindeki bu bina tüm sivil toplum örgütü ve derneklerin hizmet ettiği bir bina haline dönüşecek. Bizden bu konuda destek isteyen herkese yardımcı oluyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz´ dedi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false