Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Mirza, veda etkinliğine katıldı

Başkan Mirza, veda etkinliğine katıldı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, görevinden ayrılmasına sayılı günler kala, Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği´ni ziyaret etti.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, görevinden ayrılmasına sayılı günler kala, Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği´ni ziyaret etti.
Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği temsilcileri, kendilerini ziyaret eden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya derneğe verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği, görevden ayrılmasına sayılı günler kala, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza için veda etkinliği düzenledi.
Dernek çalışanları ve çocukların da katıldığı etkinlikte, Mirza´ya çocukların hazırladığı bir resim ve çiçek hediye edildi. Çocuklar, Mirza için hazırlanan teşekkür metnini okurken, Bandırma Belediye Başkanı´nı onur üyeliğine davet etti.
Başkan Mirza, onur üyeliğini seve seve kabul edeceğini söylerken, üyeliği coşkulu alkışlarla karşılandı.
Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Mirza, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada, bazı sosyal sorunlara değinerek ?Ayrımcılık yapan insanlar kendilerini bile sevmeyen insanlardır. Kendinizle, kimliğinizle her zaman gurur duyun.? dedi.
Mirza, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: ?Belediye Başkanı olarak Alev Şengönül ile birlikte bu çalışmaları yaptık. Biz sadece zemin sağladık. Az da olsa işin ucundan tuttuk. Ama asıl bu işi yapan insanlar dernek çalışanlarıdır. Sizler ısrarla, inatla bu mücadeleyi vermeseniz, bu üretimler ortaya çıkmaz. Mekan sağlamışız, başka destekler sunmuşuz, bunları kim olsa yapar. Asıl olan ısrarla sizin mücadele vermeniz, kararlı olmanız. Her türlü güçlüğe rağmen asla vazgeçmediniz. Umuyorum bu mücadele devam edecek. Belediye Başkanı olsam da olmasam da sizin yanınızda olmaya devam edeceğim. Bu yüzden onur üyesi olma teklifinizi de onurla kabul ediyorum.?
Dernek başkanı Alev Şengönül ise Başkan Mirza´nın derneğin şimdi bulunduğu bir mekana sahip olmasını sağladığını, ?Bandırma Sisli Liman´, ?Drom ? Roman Yolu´, festival gösterileri ve çocuklar için yapılan projelerde birçok destek sunduğunu açıklarken, Mirza´ya teşekkür etti.
Mirza, çocukların tezahüratları eşliğinde dernekten ayrıldı. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli