Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Mirza´dan gazetecilere gece

Başkan Mirza´dan gazetecilere gece

?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? gecikmeli kutlandı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nedeniyle Bandırmalı gazeteciler için bir gece düzenledi. Gece, 10 Ocak günü Bandırma´daki kar ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenmişti.
Odaman Otel´de gerçekleşen gecede konuşan Belediye Başkanı Mirza, gazetecilerle yaşamın içinde sürekli birlikte olduklarını vurgularken, şunları söyledi:
?Gazetecilik, zor meslek. Siz gazeteciler de kamu görevi yapıyorsunuz. Sizin gibi biz belediye başkanlarının da işleri çok zor. Biz, eleştiriye açığız. Yeter ki eleştirileriniz objektif ve bize yol gösterici olsun. Kaleminizi doğrular, güzellikler ve iyiliklerden yana kullanın. Belediye başkanı olduktan sonra şunu öğrendim. Vatandaşın gözünde her şeyi belediye yapmak zorunda, yapılmayan her şeyden de belediye sorumlu! Tabii ki belediyeler, halkın yaşamlarını kolaylaştırmak zorunda ama bizler de yanlış anlaşılmak ve haksızlığa uğramak istemiyoruz.?
Gecede daha sonra Bandırma´nın iki eski gazetecisi Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen, gazeteci Tufan Dalgıç´ın gitarı eşliğinde şiirler seslendirdiler. Bu arada gecede, meslek ile ilgili anılar da dile getirildi.
Belediye Başkanı Dursun Mirza, gecenin anısına gazetecilere armağan paketi de verdi.
Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül de, Başkan Mirza´ya teşekkür ederek, bir armağan sundu. Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Başkan Mirza gazetecilere gece
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli