Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Saka, Akçay´da incelemelerde bulundu

Başkan Saka, Akçay´da incelemelerde bulundu

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yaz mevsiminde binlerce kişiyi ağırlayan sahil mahallelerinde çalışmaları yakından takip ediyor.

Önceki gün Akçay Mahallesi´nde incelemelerde bulunan Saka, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için ekiplerin 24 saat görev başında olduğunu ifade etti.
Özellikle yaz mevsiminde binlerce kişiyi konuk eden sahil mahallelerini boş bırakmayan Başkan Kamil Saka, görevli personeli ile durum değerlendirmesi yapıyor.
Önceki gün Akçay Mahallesi´nde incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, vatandaşların herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamaları için personelin 24 saat görev başında olduğunu kaydetti.
Edremit´in Akçay, Altınoluk, Güre Mahalleleri başta olmak üzere turizmin önemli noktalarından biri olduğunu işaret eden Saka, ?Resmi nüfusumuz 140 bin olmasına rağmen yaz sezonunda bir milyondan fazla bir nüfusa ulaşıyoruz. Edremitli hemşerilerimiz ve tatil için ilçemize gelenlerin herhangi bir aksaklık yaşamadan rahat ve huzurlu bir sezon geçirmeleri için çalışıyoruz. Sezon öncesi yaptığımız çalışmaların yanı sıra periyodik işlemlerin düzenli bir şekilde yerine getirilmesi, aşırı yoğunluktan meydana gelebilecek sorunların hızlı bir şekilde ortadan kaldırılması için ekiplerimiz gece gündüz demeden görevlerine devam ediyor? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli