Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Sarı:

Başkan Sarı:

?Zeytin Kooperatifimiz artık kâr ediyor?

Erdek Belediyesi ve Marmarabirlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı, kooperatifin iyi yolda olduğunu açıkladı.
Kooperatif başkanlığının, belediye başkanlığından bile zor ve sorumluluk taşıyan iş olduğuna dikkat çeken Sarı, ?Çünkü, 5 bin zeytin üreticisinin geçimleri ve kazançları sizin uygulayacağınız çalışmalara ve politikalara bağlı? dedi. Sarı, zararla devraldıkların kooperatifin şu anda kâr eden bir konuma ulaştığına işaret ederken, ?Hâlen, birliğe bağlı sekiz kooperatif içinde en çok biz kâr ediyoruz? dedi.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ile uyum içinde çalıştıklarını da vurgulayan Sarı, şunları söyledi:
?Zaten bunun tersi de mümkün değil. Çünkü, bu görevlerde bulunanlar, kişisel değil, üyelerinin çıkarlarını düşünmek zorundadırlar. Elbette ki, kurumun daha iyi işlemesi adına yeri geldiğinde eleştirilerde bulu-nacağız. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Şu anda işler iyiye gidiyor. Ancak yine de düzeltilmesi gereken aksaklıklar var. Örneğin, ürünün yetişmesi noktasında daha bilimsel yöntemlerle çalışmak ve üreticiye destek vermek gerekir.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli