Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Sarı: ?Erdek´in sorunlarını çözemezsem bir daha aday olmam?

Başkan Sarı: ?Erdek´in sorunlarını çözemezsem bir daha aday olmam?

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ?2. Kyzikos Uluslararası Heykel Sempozyumu?nun kapanış töreninde yaptığı konuşmada, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin uygulamalarından yakındı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ?2. Kyzikos Uluslararası Heykel Sempozyumu?nun kapanış töreninde yaptığı konuşmada, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin uygulamalarından yakındı. Erdek Belediyesi´nin, eskiden belediye olan Karşıyaka ve Ocaklar hariç, son üç yıldaki gelirlerinden 70 milyon liranın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin kasasına girmesine rağmen ilçeye en küçük bir hizmet getirilmediğine dikkat çeken Sarı, ?Ancak, kendi olanaklarımızla elimizden gelen çabayı harcayarak, Erdek´e en iyi hizmeti vermeye kararlıyız. Erdek´in birçok sorununun, önümüzdeki yıl aşılmaya başladığını göreceksiniz. Zaten göremezseniz, bir daha da belediye başkanlığına aday olmayacağım? dedi.
Erdek´te, turizmi çeşitlendirmek amacıyla çaba harcadıklarını vurgulayan Sarı, şunları söyledi:
?İlçemiz turizminin artık deniz-kum-güneş üçgeninden çıkması gerekir. Aslında, bu da yetmez. Erdek, Bandırma, Gönen ve Manyas´tan oluşan Güney Marmara bölgesi, tarih, turizm, ulaşım ve ticaret açılarından çok zengin bir destinasyona sahip bulunuyor. Üstelik, İstanbul gibi, dünyada en çok turistin geldiği altıncı kent olan İstanbul´a iki saat uzaklıktayız. Bu avantajdan artık yararlanmak ve Erdek´i iyi pazarlamak zorundayız.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false