Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Sarı, Fransa´dan döndü

Başkan Sarı, Fransa´dan döndü

Sarı, dört günlük geziyle ilgili gazetemize yaptığı özel açıklamada...

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Fransa´dan döndü. Sarı, dört günlük geziyle ilgili gazetemize yaptığı özel açıklamada, başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur olmak üzere Balıkesir´deki birçok belediye başkanının da katıldığı MIPIM Fuarı ile ilgili izlenimlerini anlattı. Dünya çapında çok büyük bir gayrimenkul ve şehircilik niteliği taşıyan fuara, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Havran, Gömeç, Kepsut, Sındırgı, 6 Eylül ve Karesi belediye başkanlarının da katıldığını belirten Sarı, şunları söyledi:
?Bu fuara proje üreten birçok sektörün yanı sıra yatırımcılar, ulusal ve uluslararası birçok yatırımcı, menkul şirketlerin temsilcileri de katılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, bu yıl, fuarda, başta Bandırma Port olmak üzere Manyas, Gömeç ve merkezi ilgi-lendiren 8 projeyi, hazırladığı stantlarda görücüye çıkardı.

Bu projeler arasında Gömeç´in Sait Tropez, Ayvalık-Cunda Adası arasındaki köprü-marina, iskeledeki kruvazör turizmi, Ayvalık Sarımsaklı´daki marina projeleri de yer alıyor. Tabii ki bunlar, fikir projeleri ve henüz taslak aşamasındaydı. Fuarda, İstanbul´dan sonra en iyi temsil edilen ikinci il, Balıkesir oldu. Balıkesir´in stantlarını özellikle yerli yatırımcılar gezdi. Gelecek yılki fuarda, Erdek ile ilgili olarak yat limanı ve Yukarı Yapıcı projeleriyle ilgili stantlar hazırlamayı düşünüyorum. Bu yılki fuar, benim için tanıma anlamı taşıdı.?
PROJELERİ HALUK SUR HAZIRLADI
Fransa´nın MIPIM Fuarı´ndaki projeleri Bandırma´nın eski belediye başkanlarından Hasan Sur´un oğlu Haluk Sur´un hazırladığını vurgulayan Sarı, ?Bu fuar, eğer iyi değerlendirilirse, çok yararlı sonuçlar verebilir? dedi.
Haluk Sur, son olarak yapılan milletvekilliği seçiminde, Adalet ve Kalkınma Partisi´nden Balıkesir milletvekili aday adayı olmuş, ancak genel merkez tarafından listeye alınmamıştı. Sur, hâlen, kendisine kurduğu özel bir gayrimenkul şirketinin başında bulunuyor.?
SARI, ROTTERDAM´A DA GİDECEK
Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, 4 Nisan 2016 günü de Hollanda´nın Rotterdam kentine gidecek. Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un, kendisinden başka Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı da Rotterdam´a davet ettiğini, bu geziye Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ın da katılacağını belirtti.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı Fransa döndü
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli