Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Sarı: Gemicilerden 5 yıl palamar ücreti alınmamış?

Başkan Sarı: Gemicilerden 5 yıl palamar ücreti alınmamış?

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, geçtiğimiz günlerde, Edincik´te, İsmail Uğur´un başkanlığındaki Balıkesir Sanayi Odası´nın düzenlediği toplantıya davet edilmediği için katılmadığını açıkladı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, geçtiğimiz günlerde, Edincik´te, İsmail Uğur´un başkanlığındaki Balıkesir Sanayi Odası´nın düzenlediği toplantıya davet edilmediği için katılmadığını açıkladı. Odanın, Bandırma ve Erdek´teki üyeleri için düzenlediği toplantıya, 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı olarak çağrıldığını vurgulayan Sarı, ?Ancak benim, bu toplantıya belediye başkanı olarak davet edilmem gerekirdi? dedi.
Toplantıda, Erdek Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 2. Başkanı Tuncay Aksoy tarafından kendisine yönelik eleştiriler konusunda da düşüncelerini açıklayan Sarı, şunları söyledi:
?Tabii bana kızarlar. Benden önceki yerel yönetim, 2009-2014 yılları arasında, onlardan palamar ücreti almamış. Bu parayı, faizleri ile birlikte yaklaşık 900 bin lira olarak geri istedim. Bana kızgınlıkları bu yüzden. Ancak o toplantıda bulunsaydım, böyle konuşamazdı.?
Başkan Sarı, bayram tatili için Marmaris´e gideceğini belirtti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli