Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Sarı, Kuşadası´nda

Başkan Sarı, Kuşadası´nda

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Kuşadası´nda düzenlenen ?Geçmişten günümüze Girit? isimli, uluslararası nitelikli tarih, toplum ve kültür sempozyumuna katılıyor.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Kuşadası´nda düzenlenen ?Geçmişten günümüze Girit? isimli, uluslararası nitelikli tarih, toplum ve kültür sempozyumuna katılıyor. 16-18 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan sempozyumda açış konuşma larının ardından çeşitli oturumlarda bildiriler sunulacak.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, sempozyum için Kuşadası´na gelecek olan Girit Kan diye Belediye Başkanını Erdek´e davet edeceğini belirtti.
TURİZM BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ
Bu arada, önceki gün Ankara´da Turizm ve Tanıtma Bakanı Yalçın Topçu ile Zeytinliada´nın, bu bakanlığa devri konusunu görüştüklerini belirten Sarı, şunları söyledi:
?Sayın bakanımız, devlete olan vergi borcumuzun mahsubu karşılığında, bu adanın kendilerine devrine sıcak bakıyor. Tabii, bu konu aynı zamanda Maliye Bakanlığı´nı da ilgilendiriyor. Maliye Bakanımız ile de görüşeceğiz. Bu görüşme de olumlu geçerse borcumuz düşecek, adanın tapusu Hazine´ye devredilecek, Hazine de, adayı Turizm ve Tanıtma Bakanlığı´na tahsis edecek.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı Kuşadası
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false