Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Sarı Personelin Yeni Yılını Kutladı

Başkan Sarı Personelin Yeni Yılını Kutladı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, belediye binasında bir organizasyon düzenleyerek personeliyle bir araya geldi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, belediye binasında bir organizasyon düzenleyerek personeliyle bir araya geldi.
Erdek Belediyesi toplantı salonunda personeliyle bir araya gelen Başkan Sarı, çalışanlarının yeni yıllarını kutlarken, personeline, 2016´da sevgi dilinin kullanıldığı, başarı ve sağlık dolu yıllar diledi.
Kutlamada kısa bir konuşma yapan, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, "Hepinize özverili çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyorum. Belediye personelleri torpille çalışan kişilerdir. Belediyelerde işe göre adam alınmaz, adama göre iş bulunur. Ancak ne olursa olsun yaptığınız işi seveceksiniz. Eğer bir insan işini severek yapmıyorsa o kişi ayda 5 milyar maaş da alsa mutlu olamaz. Benim sizlerden kişisel ricam, işinizi sevin. Bu kurum size yeri geliyor maaşlarınızı ödeyemeyebiliyor.

Ancak dediğim gibi bu tür siyasetin olduğu kurumlarda işe göre adam alınmıyor. Hepiniz bu kuruma birilerinin ön ayak olmasıyla girdiniz. Sizlerden bir diğer ricam ise sizleri bu kuruma alarak ekmek verenlere lütfen saygısızlık etmeyin. Yolda gördüğünüzde selamlaşın. ?Acaba başkan selam verdiğimi görürse kızar mı?´ demeyin" şeklinde konuştu.
Hüseyin Sarı, belediye başkanlığı adına Erdeklilere yayınladığı mesajda ise 2016 yılının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini diledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli