Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Sarı: ?Spora harcanan para haram değil?

Başkan Sarı: ?Spora harcanan para haram değil?

Erdek Belediyesi ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, Erdekspor´un gelecekteki ağırlığını tamamen Erdekli gençlerin oluşturmasını hedeflediklerini açıkladı.

Erdek Belediyesi ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, Erdekspor´un gelecekteki ağırlığını tamamen Erdekli gençlerin oluşturmasını hedeflediklerini açıkladı. Tüm dünyada sporun çok büyük bir ekonomi durumuna geldiğine dikkat çeken Sarı, şunları söyledi:
?Erdekspor, hâlen Bölgesel Amatör Lig´de mücadele veriyor. Bu ligde uygulanan statünün yanlışlığını her zaman söylüyorum. EGrdekspor olarak son iki yılda küçülme politikası içindeyiz. Küme düşsek bile kendi çocuklarımıza kucak açacağız. Bu yıl, 158 bin liralık bir harcamayla bayan voleybol takımımızı da kurduk. Eğer play-off maçları oynamaya hak kazanırsak, federasyonca, kulübümüze 150 bin liralık bir ödeme yapılacak. Spora harcanan para, haram ve sokağa atılmış değildir. Spor aracılığıyla bir çocuğumuzu bile kurtarsak, büyük kazançtır. Bunun bilinci içinde, belediye olarak spora desteğimizi sürdüreceğiz.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false