Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Sarı´dan 19 Mayıs mesajı

Başkan Sarı´dan 19 Mayıs mesajı

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.
Sarı, mesajında şu düşünce ve duygularını yansıttı:
?19 Mayıs, ülkemizin mutlu, umutlu geleceği için atılan ilk ve anlamlı adımdır. 

Mustafa Kemal Atatürk, milletinin bağımsızlığı için yine milletin azmi ve kararlılığına inanmış, Samsun´a çıkışıyla tüm ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracak hareketi başlatmıştır. Mustafa Kemal Atatürk, vatanımız için giriştiği bu savaşta tüm gücünü millete olan inancından ve güveninden almıştır. Anadolu insanı da bu güveni boşa çıkarmamış, tek yürek olmuş, Mustafa Kemal Atatürk´ün ışıklı yolunda yürüyerek ülkemizi bugünlere getirmiştir.
Şimdi bizlere düşen görev, Mustafa Kemal Atatürk´ün ?doğum günüm´ dediği, en büyük eseri olarak gördüğü ve ?Bütün ümidim gençliktedir´ diyerek bıraktığı 19 Mayıs´ı ve Türkiye Cumhuriyeti´ni, iç ve dış düşmanlara karşı tek yürek olarak ebediyen korumak, 19 Mayıs ruhu ile ülkemizi uygar ülkeler düzeyine yükseltmektir.
Bu düşüncelerle başta Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nızı kutluyorum.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı Mayıs mesajı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli