Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Sarı´dan bayram kutlaması

Başkan Sarı´dan bayram kutlaması

?19 Mayıs, dünyada emperyalizme karşı kazanılan ilk bağımsızlık savaşının adımıdır?

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ?19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı? nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.19 Mayıs´ın önemine dikkat çeken Sarı, şu düşünce ve duygulara yer verdi:
?19 Mayıs, ulusumuzun özgür ve bağımsız şekilde, onuruyla yaşama kararlılığını tüm dünyaya haykırdığı gün olarak tarihe damgasını vurmuştur. Aynı zamanda büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919´ da Samsun´ a çıkarak dünyada emperyalizme karşı kazanılan ilk bağımsızlık savaşının adımını atmıştır.
Mustafa Kemal Atatürk, bu kutlu yürüyüş sonrasında kutlanan 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı ülkemizin geleceği gençlerimize armağan etmiştir. Bu armağana layığı ile sahip çıkacağına inandığımız Türk Gençliği, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da bağımsız Türk Cumhuriyeti´ ne, onun temel felsefesine ve kazanımlarına sahip çıkmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın 19 Mayıs Atatürk´ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyorum.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı bayram kutlaması
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli