Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Sarı´dan görüş

Başkan Sarı´dan görüş

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: ?Aday olursa Akın´ın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ni kazanacağına inanıyorum?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, 31 Mart 2019´daki yerel seçimde partisi CHP´nin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak % 99, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın´ı göstereceğini belirtti.
Bu gerçekleştiği takdirde Akın´ın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olacağına inandığını vurgulayan Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
?Ahmet Bey, hem fiziki genel görünümü hem karakterinin düzgünlüğü hem de vatandaşa çok iyi dokunmasıyla çok etkili bir politikacı. Sayın Akın´ın, aday gösterildiği takdirde bu seçimi kazanacağını düşünüyorum. Tabii, seçim ittifakları da önemli.?
Sarı, eğer ?cumhur ittifakı? gerçekleşirse, stratejik yerler için ?millet ittifakı?nın da gündeme gelmesinin kaçınılmaz olduğuna işaret ederken şunları söyledi:
?Başta Erdek olmak üzere küçük yerlerde ittifakın gerekli olmadığını düşünüyorum. Ancak Bandırma, Edremit gibi büyük ilçelerde ittifakın yarar sağlayacağı inancındayım. Tabii bu konuyu genel merkezimizin en iyi şekilde değerlendireceği inancını taşıyorum.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı görüş
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli