Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Şenol ve ekibinden ortaklarına teşekkür ziyareti

Başkan Şenol ve ekibinden ortaklarına  teşekkür ziyareti

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin 17 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulu´nda yönetim kuruluna seçilen Abdullah Şenol ve ekibi tarafından Genel Kurula katılarak destek veren kırsal mahallelerde ikamet eden zeytin üre

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin 17 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulu´nda yönetim kuruluna seçilen Abdullah Şenol ve ekibi tarafından Genel Kurula katılarak destek veren kırsal mahallelerde ikamet eden zeytin üreticisi ortaklara teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. 

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, Erdek kırsal mahallelere yönelik yapılan ziyaretlerde, bir araya geldikleri zeytin üreticilerine, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi olarak yapılan çalışmalar, projeler ve yapılacak olanlar hakkında bilgiler verilirken, 17 Şubat 2019 tarihinde yapılan Genel Kurula vermiş oldukları destekler için de ayrıca teşekkür edildi.
Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin yeni yönetim kurulu üyeleri bugüne kadar; İlhan, Narlı, Ocaklar, Yukarı Yapıca, Belkıs, Düzler, Karşıyaka, Çakıl, Tatlısı, Aşağı Yapıcı ve Hamamlı Kırsal Mahallelerini ziyaret etti.
Haber: Bülent Özgü



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false