Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Başkan Tosun, belediye müdürleri ile stratejik planları görüştü

Başkan Tosun, belediye müdürleri ile stratejik planları görüştü

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, belediyede görevli müdürler ile stratejik plan toplantısı gerçekleştirdi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, belediyede görevli müdürler ile stratejik plan toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur, Metin Ok ve İsmail Ay´da hazır bulundu
Yeni dönemle birlikte belediye bütçe, hizmet ve çalışmalarını Stratejik Plan kapsamında uygulamaya almayı planladıklarını belirten Başkan Tosun, önümüzdeki hizmet yıllarında bir plan dahilinde Bandırma´ya hizmet edeceklerini söyledi.
Başkan Tosun; 2020-2024 yılları Stratejik Plan kapsamında amaç, hedef ve faaliyetlerle birlikte öncelikle Yerel Yönetim olarak Misyon, Vizyon ve Temel İlkelerin ortaya konulması ve bu doğrultuda diğer çalışmalara yön verilmesi gerektiğini söyledi.
Başkan Tosun´a toplantıda şu ifadelere yer verdi: ?Bilindiği gibi Stratejik Planlar yerel yönetimlerin 5 yıllık hizmet süreleri boyunca orta ve uzun vadeli amaçlarını, temel ilke ve politikalarını, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini, bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemler ile kaynak dağılımlarını içeren planlardır. Bu amaçla bizlerde belediye olarak müdürlüklerimizin birbiriyle olan koordinasyonunu daha etkin bir şekilde sağlanması, bütçe ve projelerin sağlıklı bir zeminde ele alınması gerektiğiniz düşünüyoruz. Önümüzdeki beş yıl boyunca bu plan kapsamında Bandırma Belediyesi olarak Büyükşehir ile iyi ilişkilerimizi geliştirmek, kentimize ortak akıl ile değer katmak istiyoruz.? dedi.
Toplantı, Stratejik Plan Çalışma Grubu tarafından yapılan inceleme ve çalışmalarla ilgili bilgi verilerek devam etti.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı