Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Tosun, Dursunbeyliler Derneği´ni ziyaret etti

Başkan Tosun, Dursunbeyliler Derneği´ni ziyaret etti

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit, Güney Marmara Dursunbeyliler Derneği Başkanı İsmet Demiraslan´ın daveti üzerine Dursunbeyliler Derneği´nde düzenlenen kahvaltı organiz

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit, Güney Marmara Dursunbeyliler Derneği Başkanı İsmet Demiraslan´ın daveti üzerine Dursunbeyliler Derneği´nde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı.
Kahvaltı sonrasında vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Tosun ?Kahvaltı organizasyonuna dernek olarak beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bandırma´da yaşayan Dursunbeyli vatandaşlarımızın bugüne kadar ilçemize çok büyük katkıları olmuştur. Bandırma Belediyesi olarak tüm dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızın fikirlerini alarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sorunların çözümü noktasında belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde var gücümüzle çalışıp herkese dokunmaya çalışıyoruz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false