Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Tosun, halkı yerel esnafa sahip çıkmaya çağırdı

Başkan Tosun, halkı yerel esnafa sahip çıkmaya çağırdı

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma halkına yerel esnafa sahip çıkma çağrısı yaptı.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma halkına yerel esnafa sahip çıkma çağrısı yaptı.
Pandemi koşulları ve ekonomik sıkıntılarla birlikte esnafında zor günler yaşadığını söyleyen Başkan Tosun, ?Zaman cebimizde nakit olmadığında hesaba yazdırdığınız, yeri geldiğinde evinizin anahtarını, çocuğunuzu emanet ettiğiniz kara gün dostu esnafımız için ses verme zamanıdır.? dedi. 

Tosun ?Mahallelerimizin güler yüzlü bakkalının, kasabının, manavının, kırtasiyecisinin, tuhafiyesinin, konfeksiyoncusunun, yaz-kış gün doğarken pazar yerine koşup tezgahını açan pazarcısının yanında olmak zorundayız. Çünkü sebze-meyvenin en güzeli pazardan ve manavdan, et ürünü kasaptan, kırtasiye ürünü kırtasiyeciden, ayakkabı ayakkabıcıdan alınır. Bugün esnafımızın yanında olma adına, sahip çıkma adına bu çağrıyı yapıyoruz. Haydi Bandırma, alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık.? diye konuştu.
Yerel yönetim olarak her zaman esnafın yanında olduklarının altını çizen Tosun, ?Salgının etkisiyle ekonomik sıkıntıların daha da derinden hissedildiği şu dönemlerde esnafımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla yerel yönetim olarak yeni düzenlemelere gittik. Kısıtlamadan dolayı kapalı olan işyerlerinden işgal harcı almayacağız. 2021 yılında belediyeye ait işyerlerinde kiracı konumunda olan esnafımıza kira artışı yapmayacağız.? diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı