Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Tosun, kan bağışında bulundu

Başkan Tosun, kan bağışında bulundu

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Türk Kızılay´ının kan bağışı çağrısına kan bağışında bulunarak cevap verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Türk Kızılay´ının kan bağışı çağrısına kan bağışında bulunarak cevap verdi.
Başkan Tosun, örnek bir davranış sergileyerek kan bağışında bulundu.
Türk Kızılay´ı tarafından Bandırma Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen ?Kan Bağışı Hayat Kurtarır? kampanyasına destek vermek amacıyla kan bağışında bulunan Başkan Tosun, bu kampanyaların salgın döneminde daha da önemli hale geldiğini belirterek tüm halkı kan bağışına davet etti.
Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´un yanı sıra, kampanyanın ilk gecesinde kan bağışı yapan isimler arasında Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile Belediye Meclis Üyesi Adem Yılmaz´da yer aldı.
Kızılay tarafından ilk olarak 4-5-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen kan bağışı kampanyasının halktan gelen yoğun talep nedeniyle 11-12-13 Mayıs tarihlerinde tekrar düzenlendiğini söylendiğini Başkan Tolga Tosun, Korona virüs ve ramazan ayı nedeniyle azalan kan bağışlarının bu tür kampanyalarla ülkemizin kan stoklarının tekrar dolması adına önemli olacağını açıkladı.
Türk Kızılay´ı Bandırma Şubesi´nden yapılan açıklamada; Kan bağışında bulunmak isteyenlerin 11-12-13 Mayıs tarihlerinde 18:00 ile 24:00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanında kurulan Kızılay Kan Bağışı Merkezi´ne gelerek kan bağışında bulunabilecekleri bildirildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli