Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Tosun, Kızılay temsilcilerini konuk etti

Başkan Tosun, Kızılay temsilcilerini konuk etti

Kızılay Derneği Bandırma Şube Başkanı Halil Özümit ve ekibi, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´u makamında ziyaret etti.

Kızılay Derneği Bandırma Şube Başkanı Halil Özümit ve ekibi, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´u makamında ziyaret etti.
Ziyarette korona virüs salgını boyunca Bandırma Belediyesi ve Kızılay´ın gerçekleştirilen yardımlarda işbirliği ve uyumlu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´a teşekkür edildi.
Çalışmaları ile Türkiye genelinde 218 şube içerisinden 7. olduklarını belirten Kızılay Başkanı Halil Özümit ayrıca Kurban Bayramı için Kızılay´ın gerçekleştirdiği ?Hilal Olsun Türkiye? kampanyası hakkında Başkan Av. Tolga Tosun´a bilgi vererek destek istedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Av. Tolga Tosun ?Türkiye genelinde 218 şube içinden Bandırma Kızılay şubemizin 7. olması bizleri gururlandırdı. Bandırma Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde her zaman Kızılayın yanında olmaya devam edeceğiz. Pandemi sürecinde yardımlarımızı bir elin verdiğini diğer el görmesin hassasiyeti ile yürüttük. Önümüzde toplumumuz için çok önemli olan dayanışma ve paylaşma duygularını zirveye çıkaran mübarek Kurban Bayramı´mız var. Kurban ibadeti toplumsal yardımlaşmayı sağlaması bakımından çok önemlidir. Bu yıl Kızılay´a bağışta bulunarak kurban ibadetimi yerine getirmekten memnuniyet duyacağım. Kızılay Bandırma Şubesine yapacağımız bağışlardan elde edilecek kurban kavurma konserveleri yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılacak.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu