Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Tosun, kreş öğretmenlerine sertifikalarını verdi

Başkan Tosun, kreş öğretmenlerine sertifikalarını verdi

Yeni dönemde, Bandırma Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evleri eğitim ve öğretime başlıyor.

Yeni dönemde, Bandırma Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evleri eğitim ve öğretime başlıyor. Bu amaçla düzenlenen sınav ve mülakatlar sonucunda başarılı olan öğretmenlere hizmet içi eğitim verildi.
Eğitim sonunda öğretmenlere sertifikaları, Belediye Meclis Salonunda bizzat Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından törenle takdim edildi.
Törende Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ?Bandırma´da düşük gelirli ailelerin çocukları da kreş eğitiminden faydalansın, fırsat eşitliği yaratılsın, kadınlar da çalışarak aile bütçesine katkıları olsun, sosyal hayata katılabilsin diyerek bu projeyi hayata geçirdik, çok mutluyuz. Kreşlerimizde görev alacak on dokuz öğretmenimizi, sınav ve mülakatlarda şeffaflık ve liyakat esaslarına çok dikkat ederek belirledik. Değerli öğretmenlerimiz, sizlere güveniyoruz. Her çocuğumuza eşit davranacağınızdan, çocuklarımızın bilimsel ve pedagojik kurallara göre eğitim ve öğretimden faydalanacağından kuşku duymuyoruz. Başarı dileklerimle, yeni görevleriniz hayırlı olsun.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli