Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Tosun, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi

Başkan Tosun, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 54 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 54 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi. Mahallelerde yapılan proje ve çalışmalar konusunda bilgi veren Başkan Av. Tolga Tosun, muhtarların sorunlarını dinledi.
Çamlık Kafede gerçekleştirilen kahvaltıya CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç ve yönetimi, merkez ve kırsal mahallelerin muhtarları ile gazeteciler katıldı.
Kahvaltıda konuşan CHP İlçe Başkanı Selim Panç, muhtarların demokrasi temel taşı olduğunu söyledi.
Muhtarları demokrasinin olmazsa olmazı olarak değerlendiren Panç, ?Sizler halkın oylarıyla seçilmiş değerli insanlarsınız. Mahalledeki insanların sorunlarını sizler biliyorsunuz. Ortak hedefimiz halka hizmet etmek bu nedenle işbirliği yapmak zorundayız. Bizlerde yaşamın her alanında halkın yanındayız.? dedi.
Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, ise yaptığı konuşmada, korona virüsle mücadele dönemine değindi.
Mahallelerde yapılan çalışmalar konusunda bilgiler veren Başkan Av. Tolga Tosun ?Mahallelerin isteklerini belirli bir programa alıp çalışmaları yapıyoruz. Sıkıntıları bize iletirseniz, takip ederseniz işler daha hızlı ilerliyor. Her zaman bize isteklerinizi iletin. ?Söz uçar yazı kalır´, istekleri yazılı olarak belirtirseniz ilgili müdürlüğe iletiyoruz. Bizim için samimiyet, iyi niyet önemli. 4 mahallemize Butik Pazaryeri yapacağız. Levent´e kreş projemiz ihaleye çıktı. Belediyeden ne kadar çok isterseniz biz o kadar çok iş yaparız. Her zaman sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Belediyenin üst katını güzel bir toplantı salonu yaptık. Bundan sonra bu toplantıları sıklaştıracağız.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli